Academie

De PBLQ Academie verzorgt opleidingen en trainingen die medewerkers in het (semi) publieke domein helpen het verschil te maken bij verandervraagstukken in de informatiesamenleving. Wij bieden handelingsperspectief, door hen te voorzien van kennis en vaardigheden in settings met experts, peers en opleiders. Wij combineren onze praktijkervaring met de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten. “Leren door te ervaren” is ons uitgangspunt.

Wij bieden Open Programma's aan op de expertisegebieden:

  • Beleids- en bestuurskunde;
  • Informatiemanagement en
  • Vaardigheden

Geïnteresseerd? Bezoek dan snel onze website, vind het programma dat aansluit bij uw leervragen en schrijf u vandaag nog in.


Maatwerk en incompany

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. Organisaties in de publieke sector ontwikkelen zich voortdurend om maatschappelijke taken op een goede manier uit te (blijven) voeren. Ook uw medewerkers ontwikkelen zich voortdurend. Dat doen zij tijdens het werk, bijvoorbeeld door met nieuwe ICT-systemen te werken, of een project uit te voeren. Maar soms is er iets extra’s nodig in de vorm van een teamtraining of leertraject. Onze incompany- en maatwerkprogramma’s zijn een katalysator voor ontwikkeling van uw organisatie. U vindt meer informatie over onze maatwerktrajecten op onze website.

Laatste wijziging: maandag, 6 februari 2017, 11:55